Wednesday, 18 December 2013

Veil Net

 Salam.
Sorry lama sangat tak update kan. Buat yang tertanya, actually kami masih beroperasi seperti biasa(online based taw). Cuma i tak ada masa sangat nak update dekat sini. If korang memang berminat nak tempah, boleh cari fb atau instagram kitorang k. Kolum belah kanan ada i letak kedua-duanya sekali k, so kalau nak tengok latest artwork by Sarah, bolehlah tengok dekat sana taw :)

Veil Net untuk majlis nikah Fatimah. Dia req veil labuh paras lutut. Memang nampak classy dan vintage if pakai veil net kan.

So kalau berminat, jom lah wassap or mesej I ok- SARAH 0172158954



1 comment:

  1. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete